Octo+ 110 – fra Norsk Kleber

Finn din nye peis

Octo+ 110 – fra Norsk Kleber

Når det gjelder klebersteinsovner, er Octo-serien virkelig en av stjernene. Denne ikoniske ovnserien, som ble introdusert tidlig på 1980-tallet av designer Björn Hultén, har sementert sin posisjon i vedovnshistorien. Octo+ 110 bærer arven fra denne serien med sin karakteristiske åttekantede form, som også gir den et fordelaktig fotavtrykk for plassering i enhver bolig. Enten det er mot en rettvegg, i et hjørne, eller som et skille mellom stue og kjøkken, beholder Octo+ 110 sin unike estetikk.

Dimensjoner, Vekt og Ytelse:
Med en høyde på 1100mm, bredde på 500mm og dybde på 500mm, tilbyr Octo+ 110 en kompakt, men likevel formidabel tilstedeværelse i rommet. Dens heftige vekt på 350kg er en klar indikasjon på ovnens evne til effektiv varmelagring. Dette blir ytterligere forsterket av dens nominelle effekt på 5 kW. Anbefalt vedlengde er 30cm.

Detaljer og Tilpasning:
En av de mest spennende funksjonene ved Octo+ 110 er dens store dør, som gir et fortryllende flammebilde med innsyn fra tre sider. Dette, kombinert med muligheten for sideglass, gjør denne ovnen til et skikkelig blikkfang. Denne modellen kommer med en stilig grå dør, men gir kundene valget mellom modeller med eller uten sideglass, for ytterligere tilpasning.

Ovnene fra Norsk kleber er kjent for å være mer enn bare varmekilder; de er i seg selv kunstverk av høy kvalitet som blir rommets naturlige midtpunkt. Octo+ 110 fortsetter denne tradisjonen ved å kombinere praktisk funksjonalitet med tidløs estetikk.

Konklusjon:
Octo+ 110 representerer en sømløs fusjon av tradisjon og innovasjon. Med sin historiske bakgrunn, moderne funksjonalitet, og enestående design. For de som ønsker en kombinasjon av funksjonalitet, skjønnhet og historie, er Octo+ 110 et godt valg.

Motta kampanjer og nyheter

  Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


  Populære peisovner

  Populære leverandører

  Av |2023-08-16T00:41:10+02:00august 16th, 2023|Kleberstein, Norsk Kleber|

  Del dette innlegget med andre!

  Gå til toppen