Otta 103 – fra Norsk Kleber

Finn din nye peis

Otta 103 – fra Norsk Kleber

Når man tenker på varme, komfort og tradisjon, er Otta 103 en ovn som fanger oppmerksomheten. Den representerer en blend av historisk dyktighet og moderne innovasjon, noe som gir et varig inntrykk i ethvert hjem eller hytte.

Dimensjoner og Vekt på Otta 103:

Otta 103 skiller seg ut med en imponerende høyde på 115 cm, og med røykrøruttaket strategisk plassert på 100,2 cm, sikrer det en optimal utnyttelse av varmen. Dens vekt på 310 kg bidrar til dens evne til varmelagring, noe som gir brukeren fordelene ved langvarig varme og økonomisk fyring.
Ytelse:
Med en nominell effekt på 5,2 kW, er Otta 103 en effektiv kilde til varme for det typiske norske hjemmet. Den kompakte størrelsen og den anbefalte vedlengden på 35 cm gjør denne ovnen både praktisk og brukervennlig.

Design og Tradisjon:
Otta 103 er et eksempel på en ovn som tar det beste fra fortiden og kombinerer det med nåtidens teknologi. Modellen er inspirert av ovner laget for over et århundre siden, kjent ikke bare i Norge, men også i land som Sveits og Østerrike. Det er ikke rart at denne serien er så populær blant hus- og hytteeiere. Den tradisjonsrike klebersteinsovnen er både estetisk tiltalende og svært effektiv.

Dovres glassdør gir et elegant og moderne preg, mens valget av røykuttak bak gir fleksibilitet for installasjon. Selv om Otta 103 har bevart sitt klassiske utseende, er forbrenningsteknologien bak den av det 21. århundre. Dette sikrer maksimal varmeutnyttelse og minimalt utslipp. Den overraskende gode lagringskapasiteten og det historisk inspirerte bakelitthåndtaket vitner om en ovn som virkelig ærer sin arv, samtidig som den ser fremover.

Konklusjon:
Otta 103 står som et symbol på tidløs skjønnhet kombinert med moderne effektivitet. For de som ønsker en ovn som taler til hjertet av norsk tradisjon, samtidig som den leverer på dagens standarder, er Otta 103 et naturlig valg. Det er en pålitelig varmekilde som vil berike ethvert hjem eller hytte.

Fordeler med klebersteinsovner

 • Optimal Varmelagring: Klebersteinsovner lagrer varmen effektivt og sprer den jevnt over tid, slik at varmen varer lenge etter at bålet er slukket.
 • Behagelig Strålingsvarme: Varmen som utstråles er jevn og behagelig, noe som skaper en lun og koselig atmosfære.
 • Godt Inneklima: Uten glohete metallflater forhindrer de forbrenning av partikler fra luften, noe som bidrar til renere luft innendørs.
 • Økonomisk Fordelaktig: Med en klebersteinsovn kan vedforbruket reduseres betydelig sammenlignet med andre ovnstyper, noe som gir besparelser på lang sikt.

Motta kampanjer og nyheter

  Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


  Populære peisovner

  Populære leverandører

  Av |2023-08-15T17:05:39+02:00august 15th, 2023|Kleberstein, Norsk Kleber|

  Del dette innlegget med andre!

  Gå til toppen