Otta 102 – fra Norsk Kleber

Finn din nye peis

Otta 102 – fra Norsk Kleber

Enten det er snakk om et moderne hjem eller en koselig hytte, er det mange som søker en kombinasjon av funksjonalitet, estetikk og energieffektivitet. Otta 102 gir nøyaktig dette. Dette er en ovn som perfekt kombinerer tradisjonsrik design med topp moderne teknologi, og den passer like godt inn i stuen som den gjør på hytta.

Dimensjonene til Otta 102:

Med målene 85 cm i høyde, 37 cm i bredde og 52 cm i dybde, plasserer Otta 102 seg som en mellomstor ovn, ideell for det moderne norske hjemmet. Den imponerende vekten på 240 kg er ikke kun et symbol på robusthet, men bidrar også til enestående varmelagring. Dette sikrer god fyringsøkonomi og jevn varme over lengre tid, selv etter at flammene har dempet seg.
Ytelse:
Med en maks varmeeffekt på 11 kW, vil Otta 102 være i stand til å varme opp selv større rom med letthet. Den anbefalte vedlengden på 35 cm er ideell for de fleste, og gir brukeren fleksibilitet i vedvalg.

Energieffektivitet:
I en tid hvor bærekraft og energieffektivitet er i fokus, skinner Otta 102 med en energiklasse på A+ og en imponerende virkningsgrad på 82%. Dette betyr at du får mest mulig varme ut av veden du brenner, samtidig som du minimerer miljøpåvirkningen.

Design og Tradisjon:
Otta 102 er mer enn bare en vedovn. Den representerer en æra da håndverk og detaljfokus var på sitt høydepunkt. Inspirert av ovner som var populære for over et århundre siden, både i Norge og i land som Sveits og Østerrike, beholder den sitt klassiske utseende. Det historiske bakelitthåndtaket tilføyer et autentisk preg, som sammen med moderne forbrenningsteknologi gir en perfekt balanse mellom gammelt og nytt.

Konklusjon om Otta 102:
Otta 102 er et gjennomtenkt valg for de som verdsetter en blanding av historisk design og moderne funksjonalitet. Den gir ikke bare visuell appell, men også en pålitelig varmekilde med god energieffektivitet. Dens evne til å passe både i hjemmet og på hytta understreker dens allsidighet. Otta 102 er en solid og god vedovn

Fordeler med klebersteinsovner

 • Optimal Varmelagring: Klebersteinsovner lagrer varmen effektivt og sprer den jevnt over tid, slik at varmen varer lenge etter at bålet er slukket.
 • Behagelig Strålingsvarme: Varmen som utstråles er jevn og behagelig, noe som skaper en lun og koselig atmosfære.
 • Godt Inneklima: Uten glohete metallflater forhindrer de forbrenning av partikler fra luften, noe som bidrar til renere luft innendørs.
 • Økonomisk Fordelaktig: Med en klebersteinsovn kan vedforbruket reduseres betydelig sammenlignet med andre ovnstyper, noe som gir besparelser på lang sikt.

Motta kampanjer og nyheter

  Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


  Populære peisovner

  Populære leverandører

  Av |2023-08-15T15:59:49+02:00august 15th, 2023|Kleberstein, Norsk Kleber|

  Del dette innlegget med andre!

  Gå til toppen