Finn din nye peis

Peis fra Jøtul

Jøtul

Jøtul produserer varige peiser og vedovner i støpejern, dette er produkter som varer i flere tiår, så det er ikke rart at Jøtul legger så stor vekt på bra og «tidløst design». Noe som faller i smak ikke bare hos designekspertene som ustanselig deler ut sine designpriser til Jøtul, men også blant kjøperne. Jøtul er nemlig verdens største produsent av peis og ildsted. Hos Jøtul er form og funksjon er to sider av samme sak, disse skal følge og utfylle hverandre. Jøtul skal tilby kundene sine de beste ovnene, innsatsene og peisene, og de legger stor innsats i å klare dette. Ikke bare er design og kvalitet viktig for Jøtul, men også det lille ekstra, som den knitrende lyden, innsynet til en vakker flamme, effektiv og miljøvennlig forbrenning og ikke minst kosen! Det er også verdt å nevne at Jøtul flittig sanker designpriser for peisene sine.

Jøtul ble stiftet så langt tilbake som i 1853 og er med det en av verdens eldste produsent av ildsted. Hver eneste peis er produsert med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon. Jøtul er i dag verdens største produsent av vedovn og peis. Selskapet har i dag over 600 ansatte og har hovedkontor i Fredrikstad.

I produktporteføljen til Jøtul AS finner du faktisk flere kjente merker, som Scan, Astra, Ild, Warm, Jøtul Group Accessories og Jøtul Group Chimney System.

Motta kampanjer og nyheter

    Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


    Populære peisovner

    Populære merker