Nordpeis

Finn din nye peis

Nordpeis

Nordpeis

Nordpeis har som ambisjon å være et inspirerende innslag i norske, og utenlandske hjem, med sitt innovative og nytenkende design. Nordpeis skal være i forkant av design og interiørtrender og skape løsninger, ideer og trender i peismarkedet. I tillegg til design, deler Nordpeis målsetningen til de andre peisleverandørene om å være i front på miljø og brukervennlighet.

Nordpeis har en betydelig markedsandel her i Norge og er ifølge eget utsagn landets største leverandør av peiser. Men i tillegg til peiser leverer også Nordpeis innsatser, piper, brannmur, utepeis, tilbehør osv.. Nordpeis er en fullsortiments leverandør av ildsted, og du kan fyre i huset ditt med kun produkter fra Nordpeis.

Selskapet ble stiftet i 1984 av Morten Henriksen, og kanskje først og fremst på grunn av nytenkende design vokste selskapet fort. Produksjonen foregår nå i to fabrikker i Polen, og selskapet satser også tungt internasjonalt med norsk design- og forbrennings-teknologi. Nordpeis er i dag et datterselskap av Nibe Industrier, som omsetter internasjonalt for over 1 milliard NOK årlig.

Motta kampanjer og nyheter

  Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


  Populære peisovner

  Populære leverandører

  Av |2020-06-11T20:47:30+02:00mars 17th, 2019|Peisovn, Peisprodusenter|

  Del dette innlegget med andre!

  Gå til toppen