Dovre

Finn din nye peis

Dovrepeisen

Dovre

Produktspekteret til Dovre er blant de mest spennende i peismarkedet! Her finner du ovner i både ny og gammel stil. Ikke minst syns vi Dovre Sense og Vintage seriene er fantastiske eksempler på rotfestet moderne design. Og det er kanskje ikke så rart, for Dovrepeisen ble stiftet allerede i 1933 og er en av verdens eldste produsent av ildsted.

Til tross for lange tradisjoner har Dovre alltid vært kjent for sine nyvinninger og innovasjoner. Da Dovre ble stiftet i 1933 var det verdensnyheten «konveksjonsoppvarming» som raskt sikret Dovre suksess. Dette er et prinsipp som fortsatt brukes i peiser. Moderne vedovner som selges i Norge er alle såkalt «rentbrennende», noe som bygger på en prinsipp med doble forbrenningskamre. Dette var også i sin en nyvinning fra Dovre. En nyvinning som har revolusjonert bransjen, og gjort moderne peisovner rundt 40% mer effektive og dermed mer vennlige mot både miljøet og lommeboken din.

Dovrepeisen har et av Europas største støperier. Her støpes både Dovre ovner og produktene til en lang rekke andre peisprodusenter, og det støpes komponenter til annen industri.

Motta kampanjer og nyheter

  Kampanjer fra peisprodusenteneProduktnyheterNyheter


  Populære peisovner

  Populære merker

  Av |2020-06-13T06:17:40+02:00mars 23rd, 2019|Peisovn, Peisprodusenter|

  Del dette innlegget med andre!

  Gå til toppen